4.03.2012

NEW IN: Birthday shopping


30 maart ben ik eindelijk 20 jaar geworden! Ik ben lekker verwend met heel veel cadeau’s! Waar onder: Deze toffe (musthave) Converse All Stars. Deze heb ik gekregen van mijn vriendje voor mijn verjaardag, en ik ben er super blij mee! Ik wilde al een poos leuke sneakers die bij elke outfit passen. En deze zijn daar perfect voor!

Ik kan mezelf natuurlijk niet in de steek laten door geen cadeautje aan mezelf te geven en daarom heb ik dit mooie shirt gekocht bij ZARA. Ik vind dat deze top perfect is om van de zomer mee te combineren met mijn all stars en een stoere short, maar voor nu staat ie ook prachtig op een skinny jeans.

De blazer van SOHO heb ik ook van mijn vriendje gekregen voor mijn verjaardag. Het valt lekker op door het etnische printje en de oranje kleur. Ik ben dol op blazers en zo eentje als deze hing nog niet in mijn kast! Deze blazer zorgt er voor dat elke simpele outfit toch er opvallend en mooi uit ziet.

Ik zal snel een outfit post plaatsen met deze items!


xoxo Zoƫ

1 comment

Accrochable. All rights reserved. © Maira Gall.