7.06.2013

Weekend Inspiration
Time for a weekend inspiration post! I search daily for inspiration on Tumblr and these pictures are my latest finds :-) 


Happy weekend!

XO Zoë


Follow me on FacebookBloglovin and Twitter

11 comments

 1. Pink, summer and flowers, love it <3

  ReplyDelete
 2. Great inspiration!
  Laura. xx

  www.stylishvue.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. great recap, these are totally the perfect colours/patterns for summer! xx
  Alice Barton ♥ TheMowWay

  ReplyDelete
 4. één woord: wauw!! Die kleuren, zo kleurrijk! Je krijgt gewoon spontaan zin in de zomer en om verre reizen te maken. Mijn favorieten zijn toch wel het meisje met de kleurrijke kraag en de foto van het donkere meisje. Prachtig! En bedankt dat je mijn blog bent gaan volgen! :)

  xx Bree
  me-travelleroftheworld.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. Dit vind ik echt een leuke post! Mooie fotos ook

  ReplyDelete
 6. Wauw prachtige foto's, heerlijke inspiratie. Maakt me gelijk helemaal vrolijk :)!

  Misschien vind je het leuk om mee te doen met mijn linkparty vandaag? Ik organiseer een soort van blogfeestje waar je elke zondag reclame mag maken voor 3 van je leukste artikelen van afgelopen week inclusief een foto en een link naar jouw blog! Super tof toch ?!:) Als je zin hebt om mee te doen ben je van harte uitgenodigd!

  Liefs van Rosie

  ReplyDelete
 7. Hele fijne inspiratie! :)

  Xx Alex

  ReplyDelete
 8. Geweldig! Hier kan ik dagen naar kijken! Ik vind de rode fiets leuk hihi.

  Xo

  ReplyDelete
 9. Heerlijke kleurrijke zomer inspiratie, ben helemaal weg van dit stijltje! leuke blog heb je! XO

  ReplyDelete

Accrochable. All rights reserved. © Maira Gall.