4.22.2014

ChangeEen grote verandering voor mijn blog: ja, je leest het goed. Vanaf nu ga ik zowel in het Nederlands als in het Engels bloggen! Het blijkt (en dat is natuurlijk heel logisch) dat ik veel Nederlandse bezoekers heb. Het lijkt mij dus handig en leuk om ook in het Nederlands artikelen te schrijven!

Wat vinden jullie hier van?

A big change on the blog: I'm also going to blog in Dutch! Since I have lots of Dutch readers I thought it would be nice to write articles in Dutch as well. Of course I'll be still blogging in English. So you (my international readers) are able to read my articles too. 

I hope this change will be good for my blog. I'm working harder to get a little bigger with The Daily Fashion Drug, and this is the first step of a long but fun road :-).


Follow me on FacebookBloglovin and Twitter

8 comments

 1. Leuk! Ik blog ook sinds een tijdje in Nederlands en Engels en het bevalt me goed :)

  ReplyDelete
 2. Great idea, I wish I knew how to read/write speak a second language.
  Laura. xx
  www.stylishvue.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Mooie foto!! Ik deed het eerst ook allebei, maar ben nu overgestapt naar alleen Nederlands haha :-)

  ♥ Saskia

  ReplyDelete
 4. Ik denk dat het voor veel bezoekers fijn zal zijn :)

  xo

  ReplyDelete

Accrochable. All rights reserved. © Maira Gall.