4.07.2014

Favorites


plate: albert heijn (dutch supermarket)

Vinden jullie dit bordje ook niet geweldig! Ik heb het gekregen als een extra verjaardagscadeautje van mijn ouders. Ik kreeg niet alleen 1 bordje, maar meerdere varianten hier van voor mijn uitzet ;-). 
Voor nu gebruik ik ze als decoratie op mijn kamer en om mijn sieraden op te leggen. Ik was namelijk altijd mijn ringen kwijt en op deze manier heb ik ze bij elkaar op een vaste plek.
Toch kan ik niet wachten om van deze bordjes mijn ontbijt te eten. Zo word ik vast elke dag vrolijk voordat de dag echt begonnen is!

Don't you just love this plate? I got it as a little extra present from my parents. Actually, I got two of these plates, and two in light grey. Now I use one for my accessories-stash and for decoration. 
But when I'm moving out I'll definitely use them to eat breakfast of. 
You must get happy from eating breakfast of these gorgeous plates right?


Follow me on FacebookBloglovin and Twitter

5 comments

Accrochable. All rights reserved. © Maira Gall.