4.29.2014

Hair Inspiration
Mijn haar is zó erg toe aan een goede knipbeurt! En ik ben van plan om het weer een stuk korter te knippen. Ik heb heel stijl en veel haar, en het is daarom moeilijk om in model te brengen omdat het eigenlijk altijd het zelfde zit (tenzij ik het krul of föhn, wat ik eigenlijk bijna nooit doe, haha). Daarom denk ik dat wanneer ik het weer een stuk korter knip er automatisch weer meer volume in komt! En met de juiste haar styling producten, die ik écht ga aanschaffen en gebruiken, moét ik wel een perfecte coupe krijgen zoals op deze prachtige inspiratie foto's.

I'm really in need of a good haircut! I'm thinking about to cut my hair a lot shorter, like on these pictures. I have very flat and lot of hair and I think it will be more voluminous when it's a little shorter. And with the right hairstyling products (which I'm really going to buy and use ;-)) I have to create a perfect style as in these gorgeous inspiration pictures!


So, what do you think? Do you like this hairstyle?


Follow me on FacebookBloglovin and Twitter

6 comments

 1. wauw i love the first one! the ombre effect is georgeos ! lots of love x

  ReplyDelete
 2. Hele fijne inspiratie! Ik zou het zelf niet zo kort durven, maar vind het wel echt mooi! :)

  ReplyDelete
 3. Leukkk ii heb zelf mijn haar nu ook op deze lengte en ik kan er zo veel meer mee! :)
  Liefs!

  ReplyDelete
 4. Hairstyles are nice but as you said you have heavy hair, I think short hair cut will make them more look more heavy and difficult for you to manage
  Keep in touch
  www.beingbeautifulandpretty.com

  ReplyDelete
 5. Prachtig dat haar tot op de schouders. Durf het zelf alleen niet zo kort te knippen!

  xx Laura

  ReplyDelete
 6. Ik ben toen ook van heel lang naar een bob gegaan en het viel altijd wel leuk. Het zit dan heel gauw goed en is makkelijk te behandelen!

  xo

  ReplyDelete

Accrochable. All rights reserved. © Maira Gall.