5.14.2014

Find Happiness In Small ThingsEen paar weken geleden heb ik weer eens een bezoekje gebracht aan de Primark. Eigenlijk vond ik het ontzettend tegenvallen, want de leuke dingen die ik had gezien op verschillende websites (zoals de leuke korte tuinbroek) waren al uitverkocht. Na het passen van een paar items, wat zeer teleurstellend was, heb ik uiteindelijk alleen deze ketting gekocht. En daar ben ik zó blij mee! Hij was maar 4 euro en ik heb er ontzettend veel plezier van. Zo blijkt maar weer dat het niet nodig is om duizenden dingen te kopen tijdens een shop-sessie; ik kan al blij worden van één leuke item! :-)

A couple of weeks ago I payed visit to the Primark. The collections weren't that great, and the items that I got my eye on were sold out. Too bad! Nevertheless, I found this necklace for only 4 euros. And I am so happy with it! This necklace is the proof that it's not necessary for me to buy a thousand items in one shopping-session. I get very happy from buying one thing, which suits every outfit! :-)

What do you think?


Follow me on FacebookBloglovin and Twitter

6 comments

 1. I hate it when things I want to buy are sold out , but the necklace you got is fantastic so ur trip to the store was definatly worth it
  Keep in touch
  www.beingbeautifulandpretty.com

  ReplyDelete
 2. Wat een toffe ketting! Leuk die aztec kralen eromheen. :) Ik vind de Primark ook altijd tegenvallen, omdat de items die ik graag zou willen er inderdaad nooit (in mijn maat) zijn! Liefs

  ReplyDelete
 3. Ik vind em ook heel tof!

  xo

  ReplyDelete
 4. love it ziet er leuk en kleurrijk uit! liefs x

  ReplyDelete
 5. its lovely!:)

  -gaia
  https://sparklerage.blogspot.com

  ReplyDelete

Accrochable. All rights reserved. © Maira Gall.