5.27.2014

Play Hard, Work HarderIk kan me nog héél goed herinneren dat ik vorig jaar ontzettend graag weer naar school wilde, weer opnieuw beginnen en een nieuwe opleiding te gaan doen. 
Nu, één jaar later, kan ik niet wachten tot ik wat vrije tijd voor mezelf heb. De laatste loodjes wegen het zwaarst, zeggen ze. Nou, ik mijn geval is dat ook echt zo! Ik heb de komende drie weken deadlines, tentamens en hertentamens. Gelukkig weet ik al dat ik over kan gaan naar het volgende leerjaar, maar ik kan nu ook nog mijn propedeuse halen! En het behalen van mijn propedeuse is mijn doel geweest vanaf het moment dat ik begon met deze opleiding. 

Dit is de reden waarom ik de laatste tijd zo weinig artikelen publiceer hier op de blog. School gaat nu eenmaal gewoon even voor. Daarnaast heb ik er een tweede bijbaan bij, waar ik veel voor werk. Het bloggen wil er dus wel eens bij inschieten. Tot mijn grote spijt! Maar ik beloof je, wanneer deze drukke periode helemaal achter de rug is en ik lekker vakantie heb, ga ik me weer volop storten op het bloggen (want ik mis het zo erg)! Even doorbijten dus!

-------

I remember when I wanted to go to school so bad last year and to start with a new education. Now, I can't wait until I have some time for myself. I am ridiculously busy with school for the coming three weeks, because I can get my foundation course! And I want that so bad!
This is the reason why I'm not publishing that much here on the blog lately. And besides school and my job, I started a second job which I'm very busy with. But I promise you, when this busy period is over, and when I have summer vacation, I'm going to blog all day errrrday!


Follow me on FacebookBloglovin and Twitter

6 comments

 1. veel succes meid ik ga er straks ook weer voor de 100% voor in de vakantie liefs x

  ReplyDelete
 2. Nog even doorbijten inderdaad! Ik ga negens heen :)

  xo

  ReplyDelete
 3. heel veel succes met de laatste lootjes, gaat vast goed komen! :)

  ReplyDelete
 4. succes met alles! ik herken dit heel erg pffff, mijn tentamens komen er ook weer aan. maar goed, laat je blog even links liggen en knallen voor je P!

  ReplyDelete
 5. Found your blog randomly and I’d like to say it’s fabulous! You have amazing photos & style! Everything is perfect!

  would you like to follow each other?
  will be happy to see you in my blog!

  www.dianacloudlet.com

  ReplyDelete

Accrochable. All rights reserved. © Maira Gall.