5.16.2014

The Search For The Perfect Jeans by EspritDe jeans, een kledingstuk dat onmisbaar is in je garderobe. Ik zelf ben ik het bezit van zo'n 10 jeans, waarvan ik maar de helft eigenlijk draag. Ik ben altijd wel opzoek naar 'The Perfect Jeans' en ik denk dat ik deze nu écht heb gevonden! 
Jullie zijn vast wel bekend met het merk Esprit, een hip, stoer en zelfverzekerd merk. Vaak zie ik wel eens advertenties in magazines, maar eigenlijk heb ik nooit op de webshop van Esprit een kijkje genomen. Tot nu! Want, zodra ik op de site beland was, kon ik niet meer stoppen met online window shoppen. Mijn ogen vielen meteen op de jeans-afdeling en daar heb je me toch een aantal geweldige jeans! 

De vier varianten hier boven zijn mijn favoriet, mijn top 4. Elke jeans heeft weer een ander model.
Zelf draag ik altijd skinny jeans, maar het is ook wel eens leuk om af te wisselen met een loose fit jeans, zoals nummer 1. De wassing van deze jeans vind ik heel gaaf en perfect voor de zomer (die er al snel aankomt)! De tweede variant is een high-waist skinny jeans, wat bij mij altijd goed en comfortabel zit. Zelf vind ik het trouwens erg leuk om een high-waist jeans te combineren met een korte top, maar dan moet je wel in het bezit zijn van de perfecte jeans! Volgens mij voldoet deze high-waist helemaal aan mijn verwachtingen. De derde jeans is een destroyed jeans, ook weer met een mooie wassing. Het leuke aan deze broek zijn de ristjes aan de onderkant van de pijpen. De low-waist vind ik ook erg mooi. Ook dit zie ik als een ideale broek voor in de zomer, wanneer het net te koud is om shorts te dragen. 
Last, but certainly not least, de donkere jeans met een rits over de volledige lengte van de pijpen. Dit vind ik zó cool! Ook deze jeans is high-waisted.

Ik heb zelf nog nooit een jeans gedragen van Esprit, maar zoals te zien is in hun webshop hebben ze genoeg aanbod en ook nog eens voor een hele leuke prijs!
Kortom, Esprit heeft het allemaal in huis. 

Helaas zit er aan elk voordeel zit een nadeel ;-), ik weet nu niet meer welke jeans ik moet kiezen! Ik vind alle vier de stijlen super leuk.

Welke stijl is jullie favoriet?Follow me on FacebookBloglovin and Twitter

1 comment

  1. Aah tof! Misschien moet ik toch maar eens de esprit binnen lopen dan :)

    ReplyDelete

Accrochable. All rights reserved. © Maira Gall.