7.22.2014

FashionWeek Report #1


De Amsterdam Fashion Week is al weer voorbij, maar ik wil nog steeds mijn reports met jullie delen! Ik was uitgenodigd voor meerdere shows in het laatste weekend van FashionWeek, maar helaas kon ik maar naar twee van de vijf shows. Toch was het weer ontzettend leuk om het evenement bij te wonen!
De eerste show was van Ready to Fish by Ilja SS15 (van Ilja Visser). Het was een geweldige collectie! En ook nog eens draagbaar. De stoffen waren prachtig en de printjes en kleuren combi's zijn helemaal mijn ding. 


The Amsterdam FashionWeek is already over, but still I would like to share my reports with you. 
I was invited to several shows in the last weekend of FashionWeek, but unfortunately I couldn't go to all of them. Eventually I visited two shows, which was very fun to do.
The first show was from Ready to Fish by Ilja SS15 (Ilja Visser). It was an amalingly beautiful collection, very wearable, and the fabrics and colors were gorgeous. Totally my kind of style.
Binnenkort publiceer ik de FashionWeek #2 report, met de show van Dorhout Mees!

Soon I'll post FashionWeek report #2, including the Dorhout Mees show! 


Follow me on FacebookBloglovin and Twitter

No comments

Post a Comment

Accrochable. All rights reserved. © Maira Gall.