8.09.2014

HEMA StationairyIk ben verliefd op Hema. Always have, always will. Vooral op de nieuwe school/kantoorspullen die al een poosje in de verkoop zijn. Het is natuurlijk ook zeer bevorderlijk voor mijn notitieboekjes-verslaving, want het is voor mij gewoon enorm moeilijk om al die leuke opschrijfboekjes met schattige printjes te laten liggen! En dan heb ik het nog niet gehad over die handige stickynotes, vrolijke pennen en super leuke agenda's!

Met deze spullen ben ik straks helemaal klaar voor een nieuw studiejaar!


Follow me on FacebookBloglovin and Twitter

3 comments

 1. Ik hou echt van HEMA. Ze hebben altijd heerlijk vrolijke schoolspullen :]
  Ik ga er deze week maar eens kijken voor het nieuwe schooljaar.

  ReplyDelete
 2. the things are looking good so far and those floral pen are so cute
  happy weekend,
  www.beingbeautifulandpretty.com
  www.indianbeautydiary.com

  ReplyDelete
 3. Leuke items heb je gekocht, ik heb een agenda gekocht! :)

  xx

  ReplyDelete

Accrochable. All rights reserved. © Maira Gall.