10.09.2014

Paris, mon amour!Ah, oui... Ik ga naar Parijs! Toen ik vorig jaar in de zomer in Parijs was voor een paar dagen had ik met mezelf afgesproken dat ik minimaal één keer per jaar naar Parijs zou gaan. En om die gedachte voort te zetten ga ik komende december weer! Parijs is (voor mij, en voor zover ik weet) de mooiste stad van de wereld. Ik kijk er dan ook ontzettend naar uit om deze mooie stad weer te bezoeken! En tegen die tijd is de stad volop in kerstsferen, dus dat wordt heerlijk kerst-shoppen in Parijs! ;-)
Enne.. Tips voor sight-seeing/shopping/gezellige bistrootjes, etc. zijn altijd welkom!


Ah, oui! I'm going to Paris! When I visited Paris last year in the summer for a couple of days I made a pact with myself: to visit Paris at least one time every year. And I love to keep myself to my own promises (especially this one) so I'm going to Paris in December! Paris is (so far I know) the most beautiful city in the world and I'm looking forward to visit this gorgeous city again this winter. Around that time Christmas is just around the corner, so Christmas-shopping in Paris it is! ;-)


Follow me on FacebookBloglovin and Twitter

3 comments

  1. Super leuk! Ik ben jaloers. Ik wil ook nog een keer naar Parijs :)

    xo

    ReplyDelete
  2. I have a similar pact with myself, I love Paris so much, i went earlier this year but have not stopped thinking about it. It's too amaze
    www.populairelife.co.ukxx

    ReplyDelete

Accrochable. All rights reserved. © Maira Gall.