2.10.2015

Leopard

In de winter vind ik het soms moeilijk om me mooi aan te kleden. Ik denk dat het winterseizoen gewoon niet mijn denk is. Eigenlijk weet ik dat wel zeker! Het liefst draag ik alleen maar warme vesten, jeans en sneakers er onder. Maar wanneer het Fashion Week is kan ik het niet maken om in m'n kloffie op te komen dagen. Dus kleed ik me netjes aan, maar nog wel zo dat het comfortabel blijft. Wat vinden jullie van deze look?

Now, in winter, I find it hard sometimes to dress up. I think the winter season is not totally my thing, in fact, I know for sure it's not. I rather put on a nice and warm cardigan, jeans and a pair of sneakers. But when it comes to Fashion Week, there's no way I could go to the events dressed like that. So I dressed up a little, but in a comfortable way. What do you think? 
All H&M, Zara bag
Anouk took these pictures of me, and we had so much fun during te shoot! That explains my super happy face ;-)


Follow me on Facebook, Instagram and Bloglovin

3 comments

  1. Ik vond het je heel leuk staan! Je rokje is to die for :)

    xo

    ReplyDelete
  2. Wat een leuke foto's! Die rok vind ik zo leuk. Had hem ook bijna gekocht;)

    xx Laura

    ReplyDelete

Accrochable. All rights reserved. © Maira Gall.