2.05.2015

MBFWA: Dennis Diem

De Mercedes-Benz Fashion Week Amsterdam is al langer dan een week geleden afgelopen, maar ik wil alsnog mijn foto's van de shows waar ik heen ben geweest delen. De eerste show die ik heb bezocht was Trouble in Paradise van Dennis Diem. Het was de derde show die ik van hem heb gezien en ook de aller beste tot nu toe. De herfst/winter collectie plaatst krachtige elementen en strakke lijnen tegenover vrouwelijkheid en senualiteit. See for yourself!

The Mercedes-Benz Fashion Week Amsterdam is already longer that a week over, but still I wanted to share my pics from the shows I went to. The first show was Dennis Diem: Trouble in Paradise. It was the third time I visited his show and this one was the best work I've seen from him. The fall/winter collection sets up powerful and strong lines against femininity and sensuality. Have a look yourself.
ph/Zoƫ Montijn

Follow me on Facebook, Instagram and Bloglovin

2 comments

  1. Wouw, inderdaad echt een prachtige show zeg!!

    ReplyDelete
  2. Het was zo prachtig! En nogmaals thanks sweety for the ticket!!!

    xo

    ReplyDelete

Accrochable. All rights reserved. © Maira Gall.