3.24.2015

Details

 
Ik weet dat de winter bijna voorbij is (gelukkig!), maar deze foto's zijn dan ook niet zo recent. Toch wilde ik ze delen om te laten zien wat mijn favoriete items zijn van afgelopen winter. Ik ben totaal geen winter-persoon, dus ging ik dit jaar voor een kleurrijke jas (die trouwens mijn favoriete winterjas aller tijden is) met een matching sjaal. De rugzak en mijn kettinkjes zijn eigenlijk mijn favoriete items door het hele jaar heen. Wat zijn jouw favoriete items?

I know, winter is almost over. These pictures are also not so recent, but I wanted to share them anyway. The items you see in these pics are my favorite (winter) items. I'm not a winter person at all, so this winter I went for a colorful coat (my favourite coat EVER) with a matching scarf, which I did buy recently. The bag and my necklaces are my favorites in every season. What do you think?Follow me on Facebook, Instagram and Bloglovin

7 comments

 1. Ik vind je Z ketting zo tof! Volgens mij had je em met fashion week ook om? De Z is ook zo een lekkere letter voor zo een ketting!

  xo

  ReplyDelete
 2. your coat is very pretty! I love that it is not a usual black winter coat. :)

  xoxo
  smudged-fingerprints.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Allemaal zo leuk! Ik zoek eigenlijk ook nog een mooie gekleurde winterjas, achja, misschien volgend jaar ;) Gefeliciteerd trouwens met je verjaardag! Maak er een leuke dag van ;)

  xxx

  ReplyDelete
 4. I really love this your post, because everything is so beautiful!
  You did a great job! Wait for a new one!)

  Diana Cloudlet
  http://www.dianacloudlet.com/

  ReplyDelete
 5. Ohh terecht dat het je favorieten waren! Wat een prachtkleur :D

  ♥♥♥

  ReplyDelete

Accrochable. All rights reserved. © Maira Gall.