6.17.2015

THINGS I WOULD LIKE TO HAVE


Wie zegt dat je geluk niet kan kopen, weet écht niet waar je moet winkelen. Dus, voor het geval je er naar nieuwsgierig was (okay, ik wil het gewoon even mededelen), dit is mijn soort van wishlist: alle mooie dingen die ik afgelopen lente heb gezien tijdens de persdagen. Hier onder valt onder andere mooie lingerie, schattige pyjama's, toffe schoenen, tassen, het perfecte leren jasje en leuke printjes om te dragen deze zomer. Maar laten we eerst beginnen met deze stoere laarsjes van FAB, gespot bij Ganbaroo PR.

Whoever said money doesn't buy happiness, didn't know where to shop. Obviously. So, in case you wondered, I would like to share my sort-of-wishlist: all the beautiful things I have seen this spring at the pressdays. This includes lingerie, cute pyjama's, awesome shoes, bags, the perfect leather jacket and fun prints to wear this summer. Let's start with these gorgeous boots from FAB, seen at GanbarooPR.


@Ganbaroo: Love Stories

@Iconic Studios: BLK DNM, Ready to Fish, Clarks, Santa Ché & ModemusthavesFollow me on Facebook, Instagram and Bloglovin

1 comment

  1. Ohh ja dit zou ook zo mijn wishlist kunnen zijn. Ik moet maar blijven dromen denk ik, haha

    ♥♥♥

    ReplyDelete

Accrochable. All rights reserved. © Maira Gall.