8.21.2015

DONE PROPERLY


Als een groot fan van lekkernijen eet ik graag de lekkerste dingen. Helaas gaat dat vaak gepaard met een schuldgevoel. Maar nu ik Propercorn heb ontdekt hoef ik mij nooit meer schuldig te voelen wanneer ik aan het snacken ben! Propercorn is een super lekkere glutenvrije snack met weinig vetten en dus weinig calorie├źn per zakje. Door de vier verschillende heerlijke smaken: lightly salted, sour cream & black pepper, sweet & salty en sweet coconut & vanilla, en de daarbij passende en leuk vormgegeven verpakkingen is Propercorn mijn favoriete snack. Dat is nog eens popcorn done properly!
Follow me on Facebook, Instagram and Bloglovin

3 comments

  1. Wat een toffe vormgeving! Ik ben heel benieuwd naar sour cream & black pepper, lijkt me heul lekker! xo

    ReplyDelete
  2. Popcorn is altijd een goed idee!!

    xo

    ReplyDelete

Accrochable. All rights reserved. © Maira Gall.